Our Blog

Cardio ballett: Minu esimene kogemus

Viimaste aastate jooksul mina võtsin osa paljudes treeningutes – pilates, jooga, zumba, body balance, body art, jne. See kord mul oli võimalus külastada Cardio balleti trenni RMaginationi tantsustuudios, mis asub Tallinnas, Veerenni 29/1-5.

 

Professionaalne ja andekas cardio balletti instruktor Jevgeni Grib oskab abistab igat õpilast, sõltumata tema tasemest. Meie treening toimus aktiivse muusika saatel, ja kõik liigutused andsid õpilastele energia ja jõudu. Atmosfäär oli väga positiivne ja meeldiv.

 

Enne trenni ma uurisin, milline riietus sobib cardio balletti trenni. Tegelikult mingit erilist vormi ei ole vaja. Kõige tähtsam on valida mugavad riided, mis ei ahelda liikumist ja võimaldavad tunda end võimalikult mugavalt.

 

Cardio balletti treening ei ole nii raske, kui esialgu võib tunda. Oluline on vaid järgida õpetaja juhiseid ja korrata harjutust. Liigutused muutuvad üksteise järel ja igav küll ei ole. Ma teadsin, et treening peab olema huvitav, kuid ei uskunud, et see on nii tore!

 

CardioBallet-MyFirstExperience

Instructor Jevgeni Grib at Cardio Ballet Class

 

Treening kestis üks tund. Alguses me soojendasime, siis tegime harjutusi matil ja pärast tööd tugipuu juures. Olid venitusharjutused, plied, battemens,  jmt.  Seal puudub keeruline koreograafia, nii et pole mõtet muretseda, isegi kui sa ei oska tantsida.Mina isiklikult muretsesin selle pärast, kuna ma ei ole hea tantsija. Aga tegelikult Cardio ballett on rohkem cardio, kui tantsu treening. Mingit eelnevat kogemust ei ole vaja, iga algaja saab õppida harjutusi ja treenida ka kodus.

 

Ma alles hakkasin tegelema Cardio ballettiga, kuid olin kuulnud, et see soodustab kaalu langetamist ja arendab jõudu. Lühikesed, korduvad cardio balletti liikumised on tegelikult väga tõhusad. Seega on võimalik parandada oma kehahoiakut, tugevdada keha, parandada kontsentratsiooni ja tähelepanu. Ei peatulemust kaua oodata. Juba pärast seda üksikut trenni tundsin meeldiva lihasvalu, mis on minu arvates juba päris hea. Loodan, et mõne kuu regulaarsete treeningute pärast, ma näen veel rohkem meeldivaid tulemusi oma kehas. Ma ei kahetse, et külastasin cardio balleti treeningu RMaginationi tantsustuudios Tallinnas.

CardioBallet-MyFirstExperience

Cardio Ballet. Barre Workout.

 

Mis on eriti tore, et stuudioson väga meeldiv atmosfäär. Seal on kõik tehtud klientide jaoks: mugavad kapid, puhtad duširuumid, kaasaegne sisustus. Personal on väga lahke ja sõbralik. Jääb mulje, et RMaginationi tantsustuudio on justkui üks suur pere, kus uued liikmed on alati teretulnud.

 

Samuti sain pärast seda trenni aru, et ei ole vaja võrrelda end teiste inimestega, sest neil kõigil on omad võimalused ja väljaõppe. Oluline on panna oma eesmärgi ja proovida seda saavutada.

 

See oli mu esimene, aga kindlasti mitte viimane cardio balletti kogemus. Ma olen kindel, et ma külastan RMaginationi tantsustuudio veel, sest seal on tõesti lahe, lõbus ja lihtne olla! Soovitan kindlasti registreeruda Cardio balletti trenni RMaginationi tantsustuudios Tallinnas.